tatadyrektor Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Adam, mieszkam w Łodzi. Moim hobby jest motoryzacja. Jeśli chodzi o samochód którym jeżdżę, to co chwila jest inny, gdyż zawodowo- prowadzę dział. gosp.- pomoc drogowa, holowanie pojazdów i jak to bywa w tym fachu, co rusz coś się trafia. Pozdrawiam.
RaFi97 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich od niedawna stałem się posiadaczem audi a4 b5 avant 1999 rok 1.9tdi AFN. Pozdrawiam
Przemek_Aberdeen Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam jestem od jakiś 2 tygodni posiadaczem audi a4 b5 autko super zakochałem się w nim ,ale by miłość była trzeba ją pielęgnować . A u mnie wystąpił problem od samego początku mam zestaw 2 kluczyków scyzoryk ale żaden z nich nie jest przypisany do auta i koszt w serwisie jest kosmiczny za adoptacje takiego kluczyka może ktoś pokieruje mnie do odpowiedniego działu bo jestem nowy i nie wiem gdzie szukać. Dzięki
maniekszym Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich użytkowników. Obecnie Audi A4 1.9 TDI z 2001 roku, Aktualnie szukam A4 B8 przed liftem. Pozdrawiam
jarr. Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 witam. obecnie cygaro 2.2 pb + lpg '86. noszę się z zamiarem zakupu a4 b6 1.9tdi. pozdroo! jarr.
Toskańczyk Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 To w tym roku nie byle jaka rocznica, w prezencie zalej ją pod korek
Saguaro Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Witam forumowiczów Nazywam się Łukasz, mieszkam w Legnicy. Posiadam teraz Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI, AFN Interesuję się mechaniką
DawidAWT Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Co do zdjęć to jeszcze nie miałem natchnienia na zrobienie czegoś ciekawego Ale jak nadarzy się okazja to oczywiście się pochwalę Póki co użeram się z rozrządem w nim i jestem w czarnej d... bo nie za bardzo wiem nawet co tam trzeba wymienić i czy dobre części znajdę Chciałem też zapytać czy jest jakiś specjalista na forum jeżeli chodzi o VIN bo coś niepokojącego mi wyszło z wróżenia...
benicjusz Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Heloł Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Michał Przelicki Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Cześć wszystkim od niedawna jestem szczęśliwym (tak mi się przynajmniej wydaje) posiadaczem audi A4 B6 Sedan 2.0 benzyna. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi