grzechuo Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich!Jestem Grzesiek i mieszkam w ogólnie pojętym Śląsku (w zależności od dnia w innym rejonie). Jakiś tydzień temu dołączyłem do olimpiady i stałem się posiadaczem pierwszego Audi - A4 avant. Na forum trafiłem poprzez wujka google szukając pewnych informacji o aucie i postanowiłem się przywitać. Pozdrawiam
Grisza79 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Witamy Zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/forum/91-slaskie/
Mateusz NieZnasz Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 witam wszystkich niedawno stalem sie szczesliwym nabywcom audi a4 b5 1.9 tdi w automacie i watpie zebym kiedys je zmienil. nazywam sie Mateusz i jestem z Jastrzebia Zdroju ; ( pozdrawiam
Wloczykij555 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Od miesiąca jestem posiadaczem Passata B5 1.8 ADR. Niestety forum Passata jest nieco irytujące (choć i tak stanowi skarbnicę wiedzy) dlatego przywałęsałem się tutaj, głównie z powodu dużej ilości informacji o silniku.
misios1410 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Siemanko mam 19 lat mieszkam na wyspach (anglia coventry) i jakieś 3 tygodnie temu zakupiłem audi a4 b5 avant oczywiście 1.9 tdi Edytowane 27 Marca 2016 przez misios1410
piotr880 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 witam w świąteczny poranek po raz pierwszy i myślę nie ostatni zaczynam z Wami wspólne pisanie , przygody i inne mam zamiar zakupic w ciągu miesiąca auto dla siebie i syna i dlatego musowo zanim jakiś model wybiorę chciałem asięgnąć opinii pozdrawiam piotr
Rekomendowane odpowiedzi