Floorian Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam serdecznie klubowiczów i pasjonatów. Posiadaczem Audi jestem od września, ale dopiero teraz postanowiłem się aktywować na forum Za chwilę założę post o swoim Audi do którego zapraszam Pozdrowienia
lukas_cox Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tak więc stało się - po długim wybieraniu autka i wachaniu się - chciałbym się przywitać na forum Od przyszłego tygodnia będe posiadaczem A4 B8 z 2010 roku....mam nadzieję, że się nie zawiodę na autku Oficjalnie chciałbym wszystkim powiedzieć - Witajcie!
Michał1990 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam jestem Michał od 3 tygodni posiadam Audi a4 B5. Jak na razie wszystko super. Pozdrowienia z Holandi
UeRa Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam wszystkich miłośników Audi i nie tylko
kloch Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich, trafiłem tutaj bo szukam auta cichszego, szybszego, bezpieczniejszego i wygodniejszego niż obecne i wszystko wskazuje na to, że będzie to A4. Rozglądam się za B6 1.8T w napędzie quattro. Pozdrowionka, Mikołaj
Nieznany Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam wszystkich użytkowników forum . Jestem posiadaczem Audi A4 zaledwie od poniedziałku. Na razie jestem zadowolony,a w przypadku ewentualnych problemów mam nadzieję, że uzyskam pomoc
Rekomendowane odpowiedzi