Paulina Krauza Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Witam Wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi
tomek29 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Witam Wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi Hej Paulina.
bauzer Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Witam pochodzę z woj łódzkiego od niedawna posiadam audi a4 b7. Uważam że forum przydatne tak więc będę tu zaglądał
Piotr Jasiński Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Witam od niedawna jestem użytkownikiem audi a4 b6 avant z końca 2002 roku i mam do was takie pytanie czy znajdę gdzieś taki poradnik : sam naprawiam audi a4 b6/b7 ?
Ogio Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Cześć, po blisko 20 latach jeżdzenia coraz to mocniejszymi i bardziej skomplikowanymi wersjami traktora przesiadłem się na bęzyne ze znaczkiem Audi. Pierwsze wrażenia, bardzo widoczny banan na gębie Pozdrawiam Michał
ballerek Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Witam wszystkich. Niecały miesiąc temu wszedłem w posiadanie samochodu, który od dłuższego czasu mnie interesował - A4 B6 1.9 Mając porównanie do innych traktorów od VW (Ibiza 105km, Toledo 110km) - muszę przyznać, że wrażenia i komfort jazdy są nie do porównania! Wyobrażałem sobie jak powinno wyglądać idealne według mnie prowadzenie pojazdu - muszę przyznać, że jest lepiej niż się spodziewałem. Do tego stopnia, że pierwsze 3 tygodnie nakręciłem 2000km. Jeszcze raz, witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Fido29 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Witaj wśród najlepszych! I powodzenia jak dopadnie Cię choroba "rezania", przed którą ciężko uciec! Wcześniej czy później i tak Cię dopadnie:) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi