SzybkiDejw Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam, Mam na Imię Dawid, mam 22 lata i posiadam audi a4 b6 quattroo z 2001 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gieszczyk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_J Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Bartek, lat 28 i mieszkam w Będzinie (woj. Śląskie). Od 2 tygodni jestem właścicielem mojego pierwszego audi A4 B7 Avant. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cześć Pochwal się kolegą audiczką, wrzuć jakąś fotke, chętnie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wewesto Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam. Jestem Wojtek, mam 21 lat, jestem z Koszalina i posiadam bordową audi a4 b5 w wersji Avant. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-nokian Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-nokian Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech1979 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Hej wszystkim. Mam na imię Wojtek, jestem z Katowic, posiadam Audi Avant a4 b6, rok 2003, 1,9 TDI 130 km, silnik AWX Liczę na owocną współpracę i wymianę istotnych treści nt Naszych fur Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oreo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cześć, mam na imię Przemek, jestem z Poznania, posiadam Audi A4 B5 Avant quattro, 1.8T, 1997 rok, 150km. Jest to moje pierwsze auto i jak to zazwyczaj bywa, zakochałem się w nim. Wiedza na temat mechaniki dość uboga, więc liczę na Waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witamy. [emoji6] Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesko Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam serdecznie Stałem się posiadaczem A4 B6 Quattro 2.5 TDI 203 automat Będę miał pewnie kilka pytań, bo się w niej zakochałem. Ten dźwięk .... V6. Radio nie włączam OK, coś MOŻE ze mną nie tak. szukałem, informacji na temat kodu mojego silnika i nie znalazłem, WYBACZCIE. Z reguły "new" na forum powinien się z nim trochę zapoznać,..... No cóz czytałem różności na temat 4x4 w 2.5 i się kurcze nic nie dowiedziałem. Prosze o informację koledzy, jaki ja mam silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Siema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Co już mnie odrzuciło (w sumie jeszcze nigdy nie sprawdzałem auta po VIN) to to, że w Olsztynie w ASO nie mogę sprawdzić auta po VIN bez zgody oraz bez obecności właściciela... Przecież to nie numer PESEL, kredytu na to nie wezmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi