Hugo Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Witamy serdecznie w klubie Tutaj się tylko witamy. Pytania zadajemy w konkretnych działach forum technicznego
querries Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich pasjonatów. Mam na imię Mateusz, pochodzę z woj. Podkarpackiego. Swoją A4 posiadam prawie od pół roku. Jak na razie bezawaryjne. Przy odrobinie wolnego czasu założę swój temat w odpowiednim dziale. Pozdrawiam, Mateusz Edytowane 6 Lutego 2017 przez querries
diuk1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów, Michał (Diuk) Poznań
lukaszxx99 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam. Mam na imię Łukasz, pochodzę z lubelskiego. Na forum zalogowałem się już jakiś czas temu czytając wątki, jednak sam jestem posiadaczem Audi od niedawna. Po sprzedaniu swojego Mitsubishi zostałem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 1.8T QUATTRO (tym szczęśliwszym, że znów spadło trochę śniegu) Pozdrawiam!
Kubi97 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam. Jestem Szymon z woj. śląskiego za zdanie prawka otrzymałem upragnione A4 B5 w słynnym 1.9 TDi autko od 8 lat w rękach rodziców teraz przyszła moja kolej na dopieszczenie bo podstawy zrobili ale szczegóły typu zepsuty potencjometr w radiu , trzeszczące przednie głośniki czy niedziałający spryskiwacz zostaną naprawione w tym tygodniu a na inne pierdołki przyjdzie pora jak się ociepli
Rekomendowane odpowiedzi