Witek464 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Witam Wszystkich jestem Witek moje auto to Audi a4 b6 2002r 2.5tdi avant multitronic pochodzę z Ostródy aktualnie Niemcy Lathen dolna saksonia Pozdrawiam
michal246 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Mam na imię Michał, pochodzę z województwa Opolskiego. Moje auto to audi a4b6 1.9tdi (avf) z 2002r.
Bartek2408 Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Cześć, nazywam się Bartek. Pochodzę z województwa lubelskiego. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant (1,9TDI AWX, 2002r).
Patryk69krysia Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Hej witam wszystkich Spoiler mam pytanie mam a6 c6 qatro 2006 automat i gdy jest zimny silnik jest wszystko ok czyli jest dynamiczny kiedy się rozgrzeje brak jest tej mocy.pomoze mi ktoś co jest przyczyną? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę uzupełnnić profil.
Cin3k Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Witam wszystkich Forumowiczów! Na forum zaglądam już od kilku lat, jednak dopiero teraz zdecydowałem się na czynny udział :). Mam na imię Marcin, pochodzę z Warszawy i tu też mieszkam. Moja przygoda z marką Audi zaczęła się już daaaaawno temu, ale ta najkrótsza to: Audi 8p -> Audi b6 -> Audi b8, które mam obecnie ( jak wygląda pewnie prędzej czy później pochwalę się w odpowiednim dziale). Pozdrawiam i mam nadzieję "do zobaczenia" na jakiś spocie w Warszawie, a może w przyszłości również w innym miejscu.
patryk891 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Witam mam na imię Patryk jestem z Warszawy w ostatnim czasie stałem się szczęśliwym posiadaczem B8 sedan 2,0 TDI CAGA, i mam nadzieję że miło będzie się wspólnie spotykać, pomagać i wymieniać wspólną wiedzą. Pozdrawiam
mik-on Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witam wszystkich Forumowiczów. Zastanawiam nad zakupem Audi A4 w automacie i mam nadzieję, że troszkę mi pomożecie w ewentualnym wyborze odpowiedniego samochodu . pozdrawiam
dawidwrc Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witam wszystkich posiadam audi a4 b7 1.9 TDI Spoiler i mam problem na wolnych obrotach mam drgania kierownicy oraz tak jakby całym środkiem poduszki pod silnikiem wymieniłem Również czasami pomiędzy 1500-2000 obrotów tak jakby z okolic tłumika wydobywa się dziwne buczenie Macie jakiś pomysł co to może być ? Pozdrawiam *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Patryk666 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Witam, Jestem nowym użytkownikiem forum. Audi mam od 2007 roku. Nie przyszło mi do głowy tutaj się zarejestrować ponieważ Jestem stałym użytkownikiem forum Lexusa. Ale od dziś również i Tutaj, mam plany odnośnie Audi ale to w innym wątku. Zdjęcie Dodam za jakiś czas bo obecnie przebywam za granica, Pozdrawiam Patryk
sgn1808 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 witam wszystkich na forum Witamy Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka
lolit83 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Cześć wszystkim! Jestem szczęśliwym posiadaczem pierwszego swojego audi. Przesiadłem się z aut włoskich i puki co jestem bardzo zadowolony.
GrzegorzSi Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Witam jestem posiadaczem audi a4 b8 2008r 2,7 TDI automacik Mieszkam w woj.malopolskim Ok Tarnowa pozdrawiam *Proszę uzupełnić profil.
Rekomendowane odpowiedzi