Hugo Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
kazikpunk Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ?
Hugo Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Radek12 Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam wszystkich . Jestem nowy na forum. Posiadam A4 B8 z 2012r Kod silnika CJCA. Spoiler Mam pytanie jak wejść w zielone menu. Jednoczesne przyciśniecie Setup + CAR nie ma reakcji. Na pokładzie jest sofware: BNav Eu PO206 01. Pytanie. Czy jest inna opcja by dostać się do w/w menu. Z góry dziękuję. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
zygfrydo1 Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 witam,kupiłem audi a4 rok 2014 Spoiler ,mam pytanie,czy wie ktoś o kimś w Płocku lub okolicach kto wgrywa polskie menu? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Arss666 Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Czesc nazywam Arek , jestem posiadaczem Audi A4 2.0 TDI S Line 170km od okolo miesiaca. Bardzo spodobalo mi sie Wasze forum sporo tu ciekawych informacji, oraz porad :) Pozdrawiam.
KreCiuuu Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam Spoiler Mam problem wyświetlił mi się błąd o niskim poziomie oleju. Wiec poszedłem sprawdzić olej na bagnecie, strasznie ciężko było go wyciągnąć i pękła mi przy tym prowadnica bagnetu. Lecz to wiem jak wymienić. Lecz na końcu bagnetu znajdowały się dwa plastikowe elementy kuleczka i podziałają ile jest oleju i najprawdopodobniej w tej chwili zamiast na bagnecie znajdują się w misie olejowej. I moje pytanie brzmi czy przez te dwa małe kawałeczki plastiku może mi się coś stać np. Czy dostaną się do pompy oleju lub w inne miejsca . Czy jednak osiądą na dnie misy i nic się nie stanie. Pozdrawiam Damian *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Sercheese Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Cześć. Jestem Robert i pochodzę z Mazur. Mam 25 lat i 5 lat młodszą Audi A4 B5 Awant.
FervenT Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Cześć, Błażej z Warszawy. Posiadacz 2.0 ALT z 2001 rok, z niespotykanym (udokumentowanym, oryginalnym, potwierdzonym) przebiegiem 155k
Makale Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Odma, mod samej odmy, czwórnik po poprawce z B7 5w50 co 10 tys z filtrami, zero katowania na zimnym i zrobisz dziesiątki / setki tysięcy km
Kwaper Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Cześć! Witam wszystkich użytkowników jestem Mateusz pochodzę z woj śląskiego. Samochody audi a4 b7, passat b5 fl, nissan micra IV
Pablito12 Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Witam miłośników. Mam na imię Patryk i jestem dumnym posiadaczem a4 b5 (zdjęcie niżej) . Bardzo podoba mi się forum i mam nadzieję że otrzymam pomoc w problemach z moja audi. Postaram się też pomagać innym i dzielić się swoją wiedzą. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi