Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
b.i.a.l.y Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Jarek woj. Lubuskie Audi A4B7 1.8t BFB
Hugo Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
w0jtek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Trochę już Was czytam i bardzo dziękuję za zdobyte już informacje. Trochę sam dłubię przy aucie, ale lubię wiedzieć jak najwięcej co i jak. Tak mam i miałem z każdym samochodem, którego byłem właścicielem. Pozdrawiam Wszystkich
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
suchy303 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam wszystkich klubowiczów! Mam na imię Adrian. Jestem z Lublina i posiadam A4 B8 Avant S-line Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
4 kółka Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jak w temacie chciałabym wszystkich forumowiczów serdecznie przywitać. A4 b6 avant 1.9 tdi AVF
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
tomalawn Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam Spoiler mam takie pytanko odnośnie spalania LPG silnik ARG 1.8 moja spala prawie 14 litrów gazu w mieście czy to jest normalne ? I nie interesuję mnie że komuś 2,8 pali 11 litrów bi i tacy są , interesuję mnie spalanie 1.8. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Adrian 1992 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Nabilem klime a nadal nie działa coś się stało z sprężarka?? Zdjęcie podsyłam co tam się odwalilo
Ami3005 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Spoiler Jaki moge mieć zamiennik w skrzyni biegów audi a4 b5 Quattro 2.8 kod ECB bo mi sie popsola i nie wiem jaka teraz zamówić. Pomożecie? *Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi