przem8 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Nie ten dział ale obstawiam zapieczoną geometrię turbiny lub coś co powoduje nieosiąganie zadanego ciśnienia doładowania.
Joshua121 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Jestem posiadaczem audi a4 b8, chociaż obecnie planuję ją sprzedać jestem pewien ,że wróce do a4 bo to świetne auta. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
JacM Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Jak w temacie, poniewaz jestem tu najmlodszy (stazem...) zatem kultura i dobre obyczaje wymagaja zeby sie przedstawic. Na imie mam Jacek, wiek sluszny, miejsce zamieszkania "Londek", zawod IT a samochod A4 2.7TDI S-line. Mam nadzieje spotkac tu tak fajna atmosfere jak i fachowe porady, zatem ...... do zobaczenia gdzies na forum ?
Loreal Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Witam wszystkich serdecznie, mam na imie Piotr i mieszkam we wroclawiu. Mam 22 lata a z zawodu jestem operatorem maszyn cnc. Moje autko to puki co stare poczciwe A4 b7 z bocianem pod maska, ale planuje zmienic jeszcze w tym roku na B8 lub B9 Z gory przepraszam za brak Polskich znakow, problem z PC. Konto mialem zalozyc juz poltora roku temu gdy zakupilem audi ale cos nie wyszlo hehe. Pozdrawiam
ILUS Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam to nie moje pierwsze Audi ale lubię tą markę i kupiłem se coś w quattro.
Hugo Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
zibij1 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Witam Wszystkich . Moje pierwsze A4 z multitronic ? niestety uszkodził się Edytowane 9 Września 2018 przez zibij1
Hugo Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
matisstz Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witamy na Forum ! Ps odnajdź dział który cię interesuje i opisz swój problem, postaramy się pomóc
Wuujek Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam wszystkich forumowiczy od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem swojego wymarzonego oczka w glowie a4 b5 1.8t avant Pozdrawiam
fresszz Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Cześć wszystkim Jestem świeżo upieczonym posiadaczem A4 B8 2.0 TDI. Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi