Pkoli Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam wszystkich i przedstawiam moje Audi.
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
zionx Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam obecnych Pomogę i dam sobie pomóc
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
orczykk Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam. Jestem tu nowy, pozdrawiam ?
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
proevoveolve Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam! Spoiler Wie ktoś czy szyba od AUDI A4 B7 SEDAN pasowałaby do A4 B5 SEDAN? A może wiecie od jakiego modelu mogła by pasować do B5? Dzięki za info *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
elbujako Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam wszystkich. Jestem tu nowy Bądźcie dla mnie wyrozumiali
Tomek_37 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Pochodzę z Warszawy, zakupiłem A4 B8 z 2.0 tdi . Bodźcem do założenia konta stała się usterka auta polegająca na zanikaniu oświetlenia poziomu paliwa, ale o tym gdzie indziej . W każdym razie chciałem tu się grzecznie przywitać . Pozdrawiam
Liukan Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Z audi a4b6 od grudnia br. Jak większość pewnie nowych poszukuje odpowiedzi na męczące pytania. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi