damianolin Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Siemanko, witam wszystkich. Mam na imię Damian i jestem z Warszawy. Stałem się szczęśliwym posiadaczem A4B6 3.0 ASN Quattro. Auto przyprowadziłem z Holandii, użytkuję je od 3 dni (aż ), póki co jest świetnie i banan z gęby nie schodzi- jeśli chodzi o jazdę bo na stacji benzynowej troszkę gorzej- hehe. Życzę wszystkim szerokości i spokojności użytkowania aut. Trzymajcie się cieplutko
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kkrzysiek980 Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Virt Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Cześć, jestem Damian i mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące nowego nabytu czyli A4B7, POZDRAWIAM
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wariacikmaly Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam mam nadzieję że miło będzie się spędzać czas na super forum
Killswitch Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam Jestem tu nowy, jest mi bardzo miło zostać częścią tego zacnego społeczeństwa
Hugo Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pawelsandra0 Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam wszystkich serdecznie. Właśnie dołączyłem do Audi A4 Klub. Jestem z województwa dolnośląskiego. Pozdrawiam wszystkich Serdecznie
Hugo Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kamilmmz Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Jestem Kamil, będę często korzystał z forum, myślę że miło spędzę tu czas ?
Rekomendowane odpowiedzi