Hugo Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Lambada Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 Mam na imię Jacek i chciałbym wszystkich gorąco powitać .
Hugo Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Optimus Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam wszystkich władców czterech pierścieni
FrytaStg Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam wszystkich posiadaczy czterech kółek już niedługo zacznę zasypywac was różnymi dziwnymi pytaniami A narazie pozdrawiam całą ekipę oraz użytkowników tego forum. Jeśli jest tu ktoś z moich okolic odzywajcie się można sie lapac na miescie. Pzdr dla wszytkich !
sebadance Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam wszystkich :) Od niedawna jestem posiadaczem A4 B8 z 2009r. Trafiłem na to forum z uwagi na pewne problemy z samochodem i patrząc po niektórych wątkach chyba zostanę tu na dłużej :)Pozdrawiam wszystkich!
Volnikov77 Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam od wczoraj jestem właścicielem a4 2009r cabrio angol i zaczynam przygodę z przekladka 2.0tdi 2xsline
Hugo Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
LukisM Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 Cześć Panowie, na forum jestem obecny od grudnia i wiele wątków związanych z B7 już przeczytałem. Ze swoją A4 już się prawie w zupełności polubiłem, więc czas zacząć się udzielać
Hugo Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Opublikowano 10 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Opublikowano 10 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
lager99 Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Witam, mam na imię Grzegorz i jestem z Lublina, od niedawna właściciel A4 B7. pozdrawiam
Hugo Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Opublikowano 12 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi