DamianHemp Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Witam wszystkich ?jestem posiadaczem audi a4b6 1.8 t 205hp 2004r pakiety sline.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wysoki.0001 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Dzień dobry wszystkim. I stało się a4 już w garażu. Forum przeglądane już wcześniej ale jakoś nie było okazji się zalogować.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
cosmic06 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Cześć, zamierza przesiąść się z BMW na coś typu minivan z grupy VAG Mam dużo pytań Witam wszystkich forumowiczów.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kombiak Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Witam i dzięki za przyjęcie na forum, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 Tdi 130km myślę ze na forum znajdę Pomoc w razie problemów Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2020 przez Kombiak
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Muskel1 Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 13 minut temu, Kombiak napisał: Witam i dzięki za przyjęcie na forum, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 Tdi 130km autko przywiozłem z Niemczech i mam problem z radiem raczej z Navigation plus po odłączeniu z aku radio wymaga jakiegoś 4 cyfrowego kodu niestety go nie posiadam wyciągnąłem radio czytałem ze może być gdzieś naklejka z kodem ale niestety nie ma czy jest jeszcze jakaś opcja żeby to rozpracować czy zostaje mi tylko Elektryk co potrafi z czytać z epromu przesyłam fotki Pozdrawiam całe Forum. Jesteś w dziale powitań kolego. Tutaj tylko się witamy. Umieść Twój wątek w odpowiednim dziale (Forum techniczne-> Nawigacja, car audio i cb)
Kombiak Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 5 minut temu, Muskel1 napisał: Jesteś w dziale powitań kolego. Tutaj tylko się witamy. Umieść Twój wątek w odpowiednim dziale (Forum techniczne-> Nawigacja, car audio i cb) zrobiłem Edit dzięki
tomanonim Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 Avant - poprzednio zasłużonego A80
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Muskel1 Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Co znaczy zrobiłem edit? Ty nie masz możliwości przenoszenia wątków do innych działów. Musisz w tym dziale, który Ci pdałem otworzyć nowy wątek. Czyli tekst tego wątku skopiować i wkleić do nowo otwartego.
Pieterb Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 hmm, on jest z Troi i udaje greka hehe
Mr. Mazi xD Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Przyszła pora zamienić Audi A3 8l 1.8t na Audi A4 B7 2.0 TDI 8v BPW quattro a wiec i nowe forum. Do zobaczenia w różnych wątkach. Pozdrawiam.
89deny Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Cześć, jestem z Gdyni. Mam nadzieję że ja wraz z moim q5 dobrze wpasujemy się w to forum. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi