Audi A4 Klub Polska Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Deren00 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam wszystkich, nazywam się maks i jestem z Wrocławia. Mam s4b7 avant, auto w pełni seryjne staram się je doprowadzić do stanu używalności, wiec liczę na wasza pomoc w ogarnięciu paru części mojego wehikułu jaki porad co warto zrobić aby zapobiec bardziej kosztownym usterka pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ignoroid Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam was serdecznie razem z moim kochanym czterobutnym przyjacielem
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mick07 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 cześć jestem Michał z Olsztyna na Warmii widzę, że ogrom wiedzy na tym forum zatem z chęcią dołączam. Audi A4 2.0 TDI 110kw 2014
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kosek223 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Cześć wszystkim, nazywam się Jakub i pochodzę z okolic Wrocławia/trzebnicy chciałbym wam pokazać moją A4 która zakupiłem rok temu w stanie tragicznym i z zatartym silnikiem, po 3 ciężkich dniach walki w mrozach dostała nowe serducho i nie zawodzi mnie po dziś dzień. Zawsze bałem się takiej "karawany" ale zakochałem się w tej srebrnej strzale bardzo szybko i nie zamierzam szybko zmienić auta ?? pozdrawiam wszystkich!
Martin60 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam wszystkich w klubie A4, pochodzę i mieszkam w Bydgoszczy i od paru tygodni jestem właścicielem Audi A4. Miłego dnia - Tadeusz.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Czerwca 2022 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Zienciu77 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Jestem zupełnie nowy na tego typu forum. Jestem ze Szczecina. Posiadam Audi A4 B9 2.0 TDI 2016 r. Przeglądałem różne tematy ma tym forum i uznałem, że dobrze będzie dołączyć do waszej społeczności. Pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Zienciu77
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Czerwca 2022 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Langista Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Co po drodze zmienili? Czy zamawiałeś coś, czego nie dało się już bardziej okroić z braku części..
SewerynL Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 W sumie to nie wiem jeszcze czy coś zmienili, będę wiedział prawdopodobnie w poniedziałek. Nie zamówiłem full-wypasu, ale też nie golasa. Oryginalny kod konfiguracji to AQ1G7DNE, wczytaj sobie i zobacz jeżeli chcesz.
krolda Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć wszystkim. Mam na imię Karol i jestem nowy na tym forum.
Marcin5f Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Witam wszystkich. Z racji zakupu kolejnego modelu audi postanowiłem się tutaj zarejestrować. Tym razem padło na model a5 5f/8w 2018r z USA.
Rekomendowane odpowiedzi