Djbomba8888 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Cześć wszystkim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daneks Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi 🤭 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavisPL Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Witam wszystkich 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel163 Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Witam wszystkich użytkowników, jestem tu nowy i proszę o wybaczenie jeśli coś napiszę to gdzie nie trzeba 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toms. Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Witam i pozdrawiam fanów oraz/i użytkowników AUDI. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat1990 Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Witam Niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 Allroad 2.0 TDI 177km z 2014 r. Cieszę się że znalazłem to forum . Mam nadzieję że pomożecie mi w wielu kwestiach technicznych mojego nowego- używanego samochodu . A za jakiś czas to może ja będę udzielał porad innym użytkownikom . Pozdrawiam serdecznie . Mateusz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalud Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandvic Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Witam wszystkich. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuciolajzor Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Witam wszystkich, kupiłem "aczwórkę" dwa lata temu. Tak też się zarejestrowałem na tym forum, ale aktywny zaczynam być dopiero jak auto zaczyna się psuć. Jak to mówią "Jak trwoga to do Boga" 😅. Pozdrawiam Karol 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christofen1337 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Witam wszystkich klubowiczów! Jestem Krzysiek i już za miesiąc będę miał swoją A4 B8.5 2.0tfsi quattro z USA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofenssive Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witam, Niedawno stałem się posiadaczem Audi A4B8 CGLC Quattro 😃 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marus.01 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Dzień Dobry, Bardzo miło mi powitać Wszystkich Kolegów i Koleżanki. Dziękuję, że pozwoliliście mi dołączyć do Waszego grona pasjonatów A4. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich. Marus01 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja1 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Dziękuję za przyjęcie na forum 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petik Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Witam wszystkich fanów A4 ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matekboss Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Witajcie. Po 10 latach ponownie przesiadam się do Audi, mam nadzieje że mój system nerwowy i przede wszystkim portfel wytrzymają ten comeback Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian113 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Witam wszystkich😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medusa91 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Witajcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteksuwałki Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Witam wszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Hello and welcome on A4 klub Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0RGAN Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Witam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi