zaak_ Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Czesc. Jestem na etapie zakupu Audi A4 B9 (moze z USA). Prześledziłem tutaj parę tematów, np o przeróbce lamp do a4 b9. Jest profesjonalnie i naprawde merytorycznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryfo. Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Witam, jestem przyszlym posiadaczem a4 b9 😆 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skog Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Cześć wszystkim, stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B9 2016r z silnikiem 2.0 TDI 190 KM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue321 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Siema, A4B6 2003 avant quatro 1.8t bfb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p2b Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Witam wszystkich, od paru dni jestem posiadaczem Audi A4, zarejestrowałem się na forum żeby lepiej poznać auto. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwestro maestro Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Witam.Mam na imie Sylwester,od kilku miesięcy jestem posiadaczem a4 b6 1.8t quattro. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran82 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Witam wszystkich , stałem się wreszcie posiadaczem marzenia z młodości A4 b6 Avant 1.8 t quattro z silnikiem BEX , witam fanów modelu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAESTHRON Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Witam wszystkich obecnych i przyszłych użytkowników forum . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_simon Opublikowano 23 Września Udostępnij Opublikowano 23 Września Witam serdecznie. Posiadam A6 C5 3.0V6 Quattro i jestem mega zadowolony z Audi, które daje niesamowitą radość z jazdy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PedroGumis Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem Audi q5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_tizzi Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam wszystkich posiadacz Audi A4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PedroGumis Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam wszystkich. Ściągnąłem sobie Audi Q5 ze Stanów. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amx0kami Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam jestem Kamil szczęśliwy posiadacz a4 b9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednarus3 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Cześć. Jestem Michał. Od dwóch tygodni posiadam Audi B7. Nie sądziłem, że takie stare auto, kupione tanio na dojazdy do pracy, może dawać tyle radości. W drugim tygodniu była dołożona manetka do obsługi pełnego FIS i odpowiednio przekodowany licznik. Przy okazji kodowania licznika pod FIS, zrobiłem pełne skanowanie wszystkich sterowników w poszukiwaniu błędów. W trakcie otwierania poszczególnych sterowników, w oknie aplikacji diagnostycznej, mignął moduł telefonu. Łapię za telefon, a tam w urządzeniach Bluetooth widzę Audi. Niestety po co zestaw głośnomówiący (ang. hands free), skoro trzeba odrywać ręce od kierownicy, by odebrać połączenie na telefonie. Dlatego kierownica multifunkcyjna czaka już na montaż. Do tego jest ona skórzana i trójramienna. Także Audi, nawet takie stare, daje dużo pozytywnych wrażeń. p.s. Ogólnie świetna sprawa, ze to forum żyje pełną piersią. Posiadam dodatkowo Volkswagena Golfa trzeciej generacji w wersji GTI TDI 20 Jahre z numerem 351, dlatego przeglądam forum.vwgolf.pl. Niestety jest ono w stanie agonalnym. Edytowane 25 Września przez bednarus3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osobisty Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam! W końcu chciałem się przywitać, od 2018 roku jeżdżę B6 sedan 1.9tdi AVF, w między czasie b6 Avant 1.8t AVJ + LPG quattro(które pewnie niedługo będę sprzedawał), a od niedawna A4 B8 allroad 2.0tfsi CDNC 2011 rok. Pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulu Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Siemanko! Byłem ostatnio na wycieczce w Łodzi, był zlot maluchów i coś mnie drgnęło że chciałbym do jakiejś motoryzacyjnej społeczności należeć. Od 2020 posiadam A4 B5 Avant 1.9 TDI PD AJM i mam w planach dojechać tym autem co najmniej pół miliona km - zostało nieco ponad 22tys a już ze 100k km nim zrobiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin_dj Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Witam wszystkich serdecznie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilekB Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Hej wszystkim! ; ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzer93 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam wszystkich serdecznie i czule :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJWOOX Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października Witam wszystkich prosto z Włocławka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi