FilipMA4 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Cheers! Mam na imię Filip i od rana jestem właścicielem granatowego AUDI A4 1.9TDI FaceLift z rocznika 2000. Mimo swieżego zakupu zarówno marka jak i nabyte auto (przejąłem je od brata) są mi dość dobrze znane. Samochód stoi w garażu w towarzystwie A4 Avant 1.9 TDI z 2004r. oraz A3 SportBack 1.6 z 2006r. także również w temacie w/w aut będę się do Was zwracał z zapytaniami oraz w miarę możliwości odpowiadał na pytania. To tyle o mnie! Reszta okaże się na forum. Z wyrazami szacunku. Filip
Gość osetti Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 witamy szanownego kolegę na forum zapraszam do aktywnego uczestnictwa pozdrawiam osa
miszczu_21 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Witam mam na imie Michal autko a4 avant 1.8 125KM sprawuje sie bez zarzutu. Pozdrawiam
edi Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Witam serdecznie !!!Mam na imię Adam jestem posiadaczem drugiego już Audi A4 1,9 Tdi z tym że tym razem już w wersji B7 z 2005 roku .Mieszkam i pracuję w Warrington w Anglii i cieszę się że mogę się tutaj z Wami połaczyć.Pozdrawiam jeszcze raz!!!!
deloran Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Witam i pozdrawiam, jestem nowy na forum. Myślę, że nie przynudziłem tą kurtuazyjną gadką. deloran
Rekomendowane odpowiedzi