Kaśka Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqattaq Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 witam wszystkich :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.rogoda Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam na forum! Jestem w trakcie szukania A4 Avant (2002-2004) - najchętniej 1.9TDI (130KM). Mam nadzieję, że wyciągnę ciekawe informacje z forum przed ostateczną decyzją Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekon Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 witam wszystkich....jak na razie jezdze Paskiem ale idzie na sprzedaz i bede szukal A4 stad moje logowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksik Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam jezdze Audi A4 z 1996r 1.8 20V ADR... pozdrawiam wszystkich użytkowników :> ps. wiem ze zamieszczam to nie w tym temacie ale mam problem z moja audi,chodzi o immobilizer,probowałem odpalić audi na popych bo siadł mi akumulator nie chciał zapalić,wiec wyciagnalem akumulator i naladowalem a teraz jak go włozylem nie wylacza mi sie immobilizer caly czas mruga,probowalem drugim kluczykiem i tez nic nie skutkuje... pomocy doradzcie co moze byc... plisss.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 WItaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witaj na forum Zapraszamy na spociki krakowskie co Niedziele do Galerii kazimierz o godzinie 18-stej parking dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_l Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam wszystkich na forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam serdecznie kolege z Radomia :th: i zapraszam do dzialu SPOTY MAZOWIECKIE http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie-b84.0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi