miniek77 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam, dziś zakupiłem moje pierwsze Audi!!! Jest to S4 z 2000r.Pochodze z centralnej polski, ale obecnie mieszkam w małopolsce.Pozdrawiam wszystkich motoryzacyjnych maniaków :th: Uzupełnij prosze profil
schiller Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 witamy w klubie uzupelnij profil. i czekamy na fotki w odpowiednim dziale.
Iverson Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witamy i czekamy na relacje z użytkowania kultowej eski :th:
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No witamy i zapraszamy na zlot wiecej info na stronie
nakonr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jestem posiadaczem Passata b5 AJM z 2000r. Ale AUDI jest moją ulubioną marką
meszrum Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dobry wieczór, drogie Dzieci. [niemal] wszystko zostało powiedziane na bratnim forum.
spanky Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 dobry wieczór, drogie Dzieci. [niemal] wszystko zostało powiedziane na bratnim forum. dobry wieczór .... a raczej dzien dobry ... masz racje prawie wszystko zostało powiedziane ... oprocz Twojego wieku .... myslalem ze jestes starszy p.s bedziesz miał co robic, mamy Tu duzo problemów z 2.5 TDI ...
hermes Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Siemanko wszystkim klubowiczom. Obecnie poruszam się inną furmanką, ale być może przyodzieję Wasze barwy klubowe
Rekomendowane odpowiedzi