Gość zdeniu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 powitać nowego jednak są jeszcze ludzie którzy potrafią sie przywitać bo już przestałem w to wierzyć :twisted:
DeBeN Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam wszystkich posiadaczy i ujeżdżaczy Audi A4. Mam na imię Maciek i jestem z Łodzi A to Moje cudo:
szvbkibolek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Cześć jestem Piotr z Jarosławia. Do tej pory jeżdziłem focusem ale za tydzień będzie A4 avant TDI 115km z 2001 r. Jak będzie pod domem wkleję fotki. Nara
mlody526 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 witam jezdze a4 1.9 tdi 1z to moj nowy nabytek, mam nadzieje ze rozwiejecie moje wszelkie watpliwosci w czasie uzytkowania niuni
raszcom Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Czesc tu Stachu z Poznania Mam A4 1.8 z 1998r Kupiłem to atko od rodziknki z niemiec po małej kolizji wiecie jak tam jest - walnientymi nie chcą jeździć. Autkiem jeździła ciotka z dziciakami na zakupy i do szkoło dlatego ma najechane dopiero 55 tyś km ale zato w srodku bieda. Ja zrobiłem moja A4 20tyś km do tej pory bez usterek. Jestem bardzo zadowolony z samochodu, jego gabarytów troche gorzej z ekonomiką. Jeszcze raz wszystkich witam
adamq Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bo nie ma to jak pewny samochodzik... Witamy!
Rekomendowane odpowiedzi