recor Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 xxxkosaxxx witaj miło by było gdybyś uzupełnił swój profil, pozycję Skąd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobpk Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Właśrnie stałem się posiadaczem AUDI A4 AVANT B5 z 2001 roku (AJM) i stwierdziłem, że dotychczas jeździłem furmankami a dopiero teraz mam samochód. Wierzę, że się na nim nie zawiodę. Autko - Super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 hmm co to ma być Wła przywitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skino Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Goscinnie w wawie bo przymierzams ie do kupna a4 dlatego prosze o pomoc w zakupie konrolowanym:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamot Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witamy serdecznie :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam wszystkich!!!! Od 5 miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem AUDI A4 Avant 1997rok 1.9 TDI, 90KM jak narazie wszystko gra i buczy troszke malo konikow pod maska ale moze w przyszlosci cos sie z tym poradzi. Ogolem nie mam nic do zarzucenia POZDROWIONKA ZE SZCZECINA DLA INNYCH SZCZESLIWYCH POSIADACZY A4-oreczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmop Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek79 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Posiadam Audi A4 1.8 125 KM (ADR) z roku 1995. Mam go od lipca 2005. Przywiozłem sobie to autko z Niemiec i jestem zadowolony. Wyposażenie to klimatronik, 4 x el.szyby, elektr. regul. i składane lusterka oraz składana dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem. Niestety airbag tylko dla kierowcy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj :exclaim: To nic że tylko jeden airbag, oby nigdy nikt z nas nie musiał sprawdzać skuteczności działania poduszeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witamy serdecznie :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi