DeJaVu Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Pozdro dla wszystkich Audi - maniaków. Z mojej bryki uchodzą Ryki . I właśnie stamtąd pochodzę.
bogi Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam sie Paweł, mieszkam w Warszawie i strasznie chcę kupić Audi hehe. Niestety jeszcze mi sie to nie udało bo jak wszyscy wiedzą nie jest łatwo znaleźć samochód w dobrym stanie, z bogatym wyposażeniem i w niskiej <pojęcie względne> cenie. Moje poszukiwania skupiają sie na A4 Avant <B6 lub B7> Quattro z silnikiem 2,5 lub 3,0 TDI (po 2004 roku) manual. Przyznam że przeglądam Wasze forum już od jakiegoś czasu i dzięki temu zyskałem wiele przydatnych informacji za co składam wyrazy szacunku . Pozdrawiam
Pelex Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Witam i życze powodzenia w poszukiwaniu
BROMKALUKASZ Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 łukasz bromka Płock 24 lata szuakm audi Pozrdro
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Siemka, nie pisz duzymi literami to oznacza krzyk
Rekomendowane odpowiedzi