martin74 Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Witam . Jestem nowym użytkownikiem ,posiadam B5 avant z 98 roku ,a przesiadłem się z mondeo.To jest przepaść między markami .AUDI nie gnije i jest o dwie klasy wyżej, lecz cena jest też odpowiednia.No ale jak inni mówią to jest AUDI i teraz wiem ,że następne też będzie AUDI.Moje auto ma 9 lat i żadnego śladu zużycia przy 197 tys.km.To jest niesamowite.Na początek wyświetliło mi się insp.service , a słyszałem ,że skasować można kombinacją przycisków na desce rozdzielczej.Proszę o pomoc ...
marinero Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 witaj - skorzystaj z opcji szukaj bo to juz bylo setki razy!! sorensen ale takie zycie jak nie ja to moderki cie :bicz:!!!
pilot69 Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Od dwóch tygodni szczęśliwy (chyba) posiadacz A4 1.9 Tdi Avant [bKE] z 2004r. Jestem już po pierwszych przejściach z samochodzikiem (np.całkowity zanik mocy) ale dzięki forum czyli Wam już wiem co może boleć moje "maleństwo" i za to wielkie THX!
endriuu Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th:
Mik99 Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Witajcie drodzy uzytkownicy tego forum.Nazywam się Marcin i mieszkam w Parczewie.Obecnie mam Primere, ale już niedługo przerzucam się na wypasione audi.Jak będę posiadaczem niuni to w tym temacie ją opiszę.
bmat Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Jeżdżę zieloną A4 od roku i ..................nareszcie jeżdżę a nie naprawiam żeby przejechać parę kilometrów.Pozdrawiam wszystkich fanów Audi.
Rekomendowane odpowiedzi