trivium200008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 No więc witam serdecznie wszystkich użytkowników forum o najlepszym modelu Audi Posiadaczem audi jestem od kilku dni wiec praktycznie nie rozstaje się z samochodem ;] i pewnie tak zostanie przez dłuższy czas Pozdro for all Audi people ^^
kdimas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, Mam na imie Kuba, Jezdze Audi A4 1995r. 1.8T. Pozdrawiam
sponsor1 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich.Mam nadzieje że w najbliższym czasie będę szczęśliwym posiadaczem Audi.
duffy02 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich mowcie mi Dufy pochodze z okolic Zielonej Góry i mam nadzieje ze jakos sie wszyscy dogadamy a4 mam od wakacji tego roku - specjalnie fajny egzemplaz mi sie nie trafil ale po wielu przemysleniach, stwierdzilem, ze audi jednak pasuje mi chyba najbardziej ze wszystkih samochodow i postanowiem ze zmieni sie dosc znacznie. Ze wszystkim co chce zrobic mam nadzieje wyrobic sie finansowo do konca wakacji. Mam nadzieje ze pomozecie szukac czesci, doradzicie itp . Ja postaram sie rowniez doradzic jesi bede wiedzial w czym problem apropo modow autka na samym poczatku obiecuje nie zrobic audi a4 Wies tuning POzdrawiam i jeszcze raz witam :>
bryleks Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam... Po tej stronie monitora szczęśliwy posiadacz srebnej Perły A4 1.9 AJM w sedanie Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi