Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 witam ziomala i zapraszam w kazdą środe na spociki bielskie.Szczegóły w dziale spoty bielskie
hormon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam serdecznie od dłuższego czasu choruje na 4 kółeczka...mam nadzieję że już niedługo :> Pozdrawiam Szymon
robbi17 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam mam na imie Robert i od niedawna posiadam Audi A4 Avant 2004r. Pozdrawiam
safina Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgodnie z regulaminem Witam wszystkich klubowiczów i miłośników Audi A4 do tej pory jeździłam różnymi markami,ale audi mam po raz pierwszy.Zanim zdecydowałam się na zakup avanta rozważałam inne oferty motoryzacyjne.Wahałam się pomiędzy Mazdą6,Skodą Octavią i Toyotą Land Cruiser,jak to kobieta byłam do samego końca niezdecydowana,ale że zima tuż za pasem i zaczną się skoki narciarskie z udziałem A.Małysza którego polubił koncern audi i to zadecydowało o moim wyborze.Ni z gruszki ni z pietruszki w mojej głowie pojawiły się te magiczne kółka i kupiłam czterolatka.Prosz, potwierdźcie słuszność mojego wyboru )) safina :)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi