lamborgin Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 witam od 2 dni jestem w posiadaniu audi a4 97r 1.8 z gazem 125 kucy kombi przesiadka z b5 fl autko bardzo dobre ale male problemy z elektryka mam w czasie jazdy non stop cos klika jak by przekaznik od kierunkow taki dzwiek nie wiem co to ale denerwujace dosc... moze macie jakies pomysly pozdr
Spawn1984 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam szanownych forumowiczów Od miesiąca mam Audi A6 2,7 Bi Turbo. Autko super tylko coś mi "huczy" cały czas pod czas jazdy i nie mogę dojść co to jest . Pozdrawiam
da_igual Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam serdecznie, mam na imie Witek, mam nadzieje Do zobaczenia
raziell Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Siemka jestem Marcin i witam wszystkich użytkowników Audi obecnie jestem przed kupnem samochodu którym jest właśnie model przewodniczy na tym forum wcześniej jeździłem Oplem Astrą którą miesiąc temu sprzedałem pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że zbiorę wystarczająco dużo informacji o modelu A4 na tym forum, które pomogą mi w zakupie zadbanej i dobrej wersji !
Rekomendowane odpowiedzi