jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl
bin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich! Wlasnie stalem sie posiadaczem Audi A4 B5 '97 (1.6) o kolorze bialo-perlowym czy tam bialo kremowym whatever mam nadzieje ze na forum znajde wiele przydatnych informacji ktore pozwola mi w przyszlym sezonie troszeczke wzmocnic autko aha nie wiem jak dokladnie rozpoznac jaki silnik to jest, myslalem ze ktoras z serii jest zapisana w nr nadwozia, ale nie znalazlem zadnej kombinacji pozdrawiam
adasiek1973 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 jest z olsztyna A4 avant 1,9tdi z motorem AFN o kolorze zielonego metalizowanego ogóra
Yelo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam Zajrzyj na nasze spociki http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie-b93.0/ Co do kodu silnika, to wszystko masz opisane na forum, jeżeli chcesz nieco podpowiedzi, zapraszam na PW
Rekomendowane odpowiedzi