galeron Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam na forum zapraszam do spotów Poznańskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzonek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Marcin Lat 23 Z Kielc Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor_a4 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mam na imię Grzesiek. Niedługo minie pół roku jak b3 zamieniłem na b5 z 99 roku Stronkę polecił mi Ziomek, który śmiga a6. Witam gorąco (-20 st C rano) i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witaj na forum Zapraszam na spoty trójmiejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich klubowiczów:-) Moja przygoda z audi A4 1,9 TDI trwa od 4 lat w przeciągu tego okresu a muszę zaznaczyć że jest to mój pierwszy samochód jako tako większych problemów nie miałem poza: 1. Zawieszenie czyli: amortyzatory, wahacze 2. Wyciek oleju z silnika oraz płynu z chłodnicy, który ciągle trwa pomimo próby jego usunięcia 3. Problemy z odpaleniem przy dużej temperaturze z którym teraz walczę (akumulator, świece) 4. Problemy z centralnym zamkiem oraz termostatem Wydaje mi się że są to problemy jak na samochód z 1995r nieznaczne, bo przecież użytkując nawet rower zdarzają się jakieś trudności Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witamy na forum zapraszamy na spociki w swoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi