Kaśka Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox76 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam Wszystkich użytkowników i miłosników samochodów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 strzała! :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wulkiZST Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 siemanko siemanko wszystkim od tygodnia jestem posiadaczem audi a4 b5 avant koloru granatowego oczywiscie z motorem 1,9 tdi ... jest to druga audi w mojej karierze i mam nadzieje ze nie ostatnia:) ...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Hejka!!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikot Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 WITAM! Po rocznej przerwie i przygodzie z inną marką ponownie kupiłem AUDI a miałem w przeszłości już kilka jak dobrze pamiętam były to: 100 2.3 Turbo AVANT QUATTRO (cygaro) rok chyba 1988 (fajny jak na tamte lata byłem zadowolony choć nie był do oszczędny i bezawaryjny) 80 2,3 E sedan rok chyba 1992 (niezniszczalny) 80 2,6 V6 AVANT rok 1994 (z gazem prins wtrysk) nigdy mnie nie zawiódł A4 1.8 Turbo quattro Avant rok 1998 (ukradli) ładny był Prawdziwe S6 2,2 Turbo oczywiście quattro Avant rok chyba 1996 (nigdy nie był na 100% sprawny i palił niesamowite ilości paliwa) Po długich poszukiwaniach wreszcie jest: A4 (8E)2.5 TDI (BAU)Avant quattro rok 2004 super tylko ta skrzynia manual 6-biegów (non-stop trzeba wachlować aż noga od sprzęgła boli) wolałbym automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grejdi Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam wszystkich klubowiczow, mam na imie Gracjan i jestem z Tarczyna w mazowieckim, od roku smigam granatowym A4 avant 1.8 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi