kzgorski Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam wszystkich, mam nadzieję, że choć część z Was wita też mnie A więc, fanem audi chyba jestem... właśnie zdobyłem 3 moje audi w życiu i jak na razie się strasznie nie zraziłem, pomimo niemałych problemów z 2 poprzednimi. Jestem tu, aby uzyskać od Was pomoc, a także ją zaoferować. Hmm... i tak nikt by nie czytał tego, co bym mógł napisać więc na tym zakończę. Do następnego na forum...
kaimm Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Po prostu lubie wiedzieć czym jeżdżę a tu się można dużo dowiedzieć. Pozdrawiam klubowiczów
marekmarecki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam wszystkich.Mieszkam we Wrocławiu i od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4.Przyłaczam sie do waszego grona i serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Szymon11 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam posiadam Audi A4 1,6 ADP chce się więcej dowiedziec o tym silniku mam nadzieję że te forum pomoże mi w tym. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi