marcin j Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam ,napisałbyś coś wiecej o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronx87 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam serdecznie użytkowników forum, nazywam sie Kamil, mam 21 lat i jeżdże czarną perełką Tdi 110 KM, mam nadzieje, że wasza wiedza przyda sie do rozwiązywania problemów i wątpliwości dotyczących naszych furek, sam co prawda amatorsko ale grzebie przy autkach w wolnych chwilach gdyż bardzo to lubie i mam nadzieje że uda mi sie również Wam drodzy koledzy i koleżanki niejednokrotnie doradzic co nie co Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam na forum A4 Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnynus Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prybo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie jestem posiadaczem audi, ale zamierzam sobie takie autko zakupić. Konkretnie zależy mi na wersji kombi 1999-2000 i koniecznie w dieslu (1.9 lub 2.5). Mam nadzieję, że tematy poruszane na tym forum, pozwolą mi podjąć ostateczną decyzję o zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi