dynamic-grzesiek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 [Lubaczów] Witam wszystkich mam na imie grzesiek jeżdze audi a4 1.9tdi z 1996 roku
GILI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witamy Zapraszamy do udziału w życiu forum
GILI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witamy Zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum
londer23 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Cieszyn wita i pozdrawia wszystkich fanów "czterech pierścieni"!!!!
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam i zapraszam na spociki w bielsku szczególy tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bielskabialej_i_okolic_sroda_godz_1800_parking_dolny_ch_sarni_stok-t8253.1950.html
kwkm Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Wszystkich! Mam na imie Krzysiek pochodze z okolic krakowa co prawda nie posiadam swojego audi ale jestem fanem tej marki. Zamierzam nabyc a4 avant 2005-2006. Problem w tym ze ubzdurałem sobie 3.0tdi tiptronic i pakiet s-line, chocby zewnetrzyny a takie auta na runku wtornym ustrzelic to nie jest prosta sprawa wiec jestem tu z nadzieja ze moze zasiegne pomocy w tej sprawie a gdy juz bede szczesliwym posiadaczem bede mogl sie dzielic z wami swoimi opiniami co za tym idzie przyczyniac sie do rozwoju forum pozdrawiam ps jesli ktos ma na zbyciu taki woz to jestem zainteresowany
MareqOpara Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Hej, jestem Marek z Piekar Śląskich. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem A4 z 2001r o silniku 1.9tdi. Maszyna jeździ pięknie, wcześniej posiadałem a3 z 96 i też nie narzekałem...jednak w obliczu powiększającej mi się rodziny ( mam dwie córki) musiałem nabyć coś większego...to, że marki audi było poza dyskusją. Mam nadzieję na stały kontakt, służę radą, a i sam pewnie będę o nią prosił.
Rekomendowane odpowiedzi