sobik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich uczestników tego forum! Miejsce takie jak to, gdzie użytkownicy samochodów wymieniają swoje opinie i doświadczenia to nieprzecietny pomysł. Kilkakrotnie pomogliście mi uleczyc moją A4 1,8 20V. Dzięki wam za to! Po długiej nieobecności wracam na forum w poszukiwaniu cennych informacji. Jeśli mielibyście jakieś pytania związane z modelem j/w - służę pomocą. Pozdro!
piti13-a4 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Małogoszcz wita wszystkich miłośników AUDI !!! Cześć jestem Piotrek mam 27 lat jeżdżę audi obecnie pracuję we Francji -pozdrawiam hejka-
jarko Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
czwura Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Jeszcze raz witam wszystkich od jakiś 7 miesięcy jestem posiadaczem audi i muszę przyznać że jestem bardzo z niego zadowolony
tomekTankengine Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczow i fanow marki z Ingolstadt! Jestem juz ponad 1.5 roku posiadaczem Audi a4 avant 1.8 turbo (180 koni), autko spisuje sie doskonale. Dodam,ze swoja przygode z motoryzacja rozpoczalem od Audi 80 b4, silnik 2.0 ( 90 koni) z roku 1993. I juz na zawsze pozostane wierny 4 kolkom!Pozdrawiam!Tomek
Rekomendowane odpowiedzi