Gość cloo Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Witamy nowego -maniaka ! :a4fan:
suchy Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Witam własnie dołaczyłem do klubu Pozdrawiam wszystkich Piotr z Bydgoszczy(suchy)
mirektedi Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 pozdro dla klubowiczów i
kiz@k Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Witam wszystkich fanatyków audi, mieszkam na Podkarpaciu, od dość dawna jeżdżę samochodami tej marki Pozdrawiam KO
Liam179 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Cześć Witam forumowiczów! W szczególności wszystkich chętnie dzielących się wiedzą To forum to kawał dobrej roboty Panowie! Z mojej strony mogę pomóc przy VAGowaniu podstawowych tematów w pobliżu Sosnowca (ja Zagórze) śmigam A4 Avant AFN `98. Ewentualnie jak ktoś ma dobry pomysł to mogę pomóc przy pisaniu softu na PC. Pozdrawiam wszystkich! Tomek
Gość Murzyn Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 no kolego zapraszamy na cotygodniowe zoty w sosnowcu!!!!
EndriuGiz Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 witaj i pozdro dla ciebie
Rekomendowane odpowiedzi