ilo Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam kolege ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklwa Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam Wszystkich forumowiczów -klub. Dołączam do Was, gdyż mam dużo pytań odnośnie mojego autka, a zdążyłem się przekonać, że jest na tym forum wiele osób znających się na rzeczy i zawsze pomocnych. Witam piotreklwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witamy kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witaj na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-puck Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witam all -adam[puck] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiki Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witam kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShAMAN_666 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich posiadaczy i pasjonatów A4-ek. Osobiście od całego tygodnia jestem właścicielem A4 1.6 z 1998 roku. Mam nadzieję że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy, a może z czasem sam komuś pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witam zdyscyplinowanego Kolegę w naszych skromnych progach Klubu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Siemasz napisz w profilu gdzie dokładnie mieszkasz w tym Englandzie... i zajrzyj do posta "Spociki w UK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 powitać nowego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Aloha :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDMACOUSTIC Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam wszystkich wielkie :oklaski: :oklaski: za takie piekne forum w końcu znalazłem coś dla mojego myśle że pomożecie mi z moim ukochanym autkiem bo niestety zaczyna sie starzec i potr :embarrassed:zebuje pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zapraszam do Wawy na Spota daleko nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Siemasz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racer25 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam wszystkich!!!!! Dlugo pisal nie bede wiec napisze tylko ze jestem szczesliwym posiadaczem AYDI A4 95r. 1.6 ADP B5. I oczywiscie pozdrowionka for @LL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi