cayenne Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witamy,witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek321 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witamkolejne 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Siemasz ! witaj w naszym Klubie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorpOOz Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam. Udało mi się znaleźć forum, na który jest opisane wszystko, co jest potrzebne każdemu wielbicielowi aut, nie tylko cudownego AUDI A4 Chciałbym dołączyć do znamienitego grona jej posiadaczy, więc szukałem fajnego auta i znalazłem fajny okaz, ale o tym w innym topiku, który chcę założyć. Dzięki, że założyliście takie forum. Na prawdę dużo się o na nim dowiedziałem jako prosty obserwator, teraz chciałbym wkroczyć jako czynny użyszkodnik i pisać coś, jeśli uda mi się kupić tą furę. Pozdrawiam KorpOOz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuZy Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Pozdrowienia z Białegostoku od świeżo upieczonego posiadacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witamy i zapraszamy do udzielania sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudik9910 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem.Mam na imię Michal i posiadam Audi A4 1.9 TDI 110KM Rok prod.99' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witamy Krakow na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witamy serdecznie i zapraszamy na Spoty Krakowskie i do tegoz samego dzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witamy cie i zapraszamy na Spociki Krakowskie i do tematu Spotow Krakowskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Siemasz, wpadaj na spoty odmulić furke :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Siemasz, witam w Klubie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawira Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow i milosnikow samochodow audi!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 witamy w klubie i serdecznie zapraszamy na spociki opolskie. np już dziś. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4927.0.html PS. uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi