axel Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Niedawno kupiłem A4 i jest to mój pierwszy diesel wiec prawdopodobnie bede zadawał głupie pytania (ale najpierw oczywiście poszukam gotowych odpowiedzi), a za pomoc z góry dziękuje... Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich !!!!
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
zbyher1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam po raz pierwszy. 1,8 T , 1999.
Pula Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam. Jestem nowym uzytkownikiem forum. Smigam B6 2.0 w benzynie i multitronicu. samochod mam dopiero od miesiaca wiec narazie nie moge o nim za duzo powiedziec. Mam kilka pytan na temat tego samochodu, o ktorych opowiem Wam pozniej pozdrawiam serdecznie :th:
pet3r Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 witamy wybierz z profilu odpowiedni silnik
Profi80 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Kupiłem sobie Audiczkę A4 99r z silnikiem V6 2.8L . Jest to super bryczka, tylko trochę dużo pali. Wybaczam jej jednak bo odwdzięcza mi się komfortem jazdy oraz wspaniałymi osiągami. W tym samochodzie czuję się pewnie a zarazem bezpiecznie. Jest to mój drugi samochód i jestam pewien, że pozostanę wierny tej marce. Audi is the best!!!!! Pozdrawiam
darkbull Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam wszystkich kilka dni temu kupilem A4 , to mój pierwszy diesel wiec jestem ciekaw wszystkiego co z tym związane.Pozdrawiam wszystkich sorry za opis bryki już poprawiłem, niestety musiałem co nieco doczytac :th:
pet3r Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 witamy przeczytaj sobie przykazania dla diesla a dowiesz się wszystkiego, co potrzebne przy jego użytkowaniu PS. Audi z tylnym napędem - ciekawe
tomek-l14 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam wszystkich jestem tu nowy ale strona jest super i zostane chyba stałym bywalcem :> jeżdze A4 1.9TDI 90km od ponad roku i stałem się maniakiem tej marki co nieco wiem już o moim autku i chetnie się tą wiedzą podziele a jeszcze chetniej dowiem sie czegoś od użytkowników tej świetnej stronki Przy okazji pozdrawiam Poznań i całą Polskę a przedewszystkim miłośników
T-żółw Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Szufla koniecznie zajrzyj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,1204.0.html
@misiek@ Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od około miesiąca jestem posiadaczem bialutkiej A4, jest to mój pierwszy diesel a za razem pierwsze tak duże auto. Pozdrawiam :a4fan:
Rekomendowane odpowiedzi