szark Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam mam na imie Michał jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 ABC Quattro od 1,5 roku od zakupu caly czas modufikuje dodaje zmieniam ale tylko tak zeby bylo ladnie sami ocencie zdjecai sa w temacie Moja A4 Pozdro dla wszystkich AUDI MANIAKOW
rao Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Jestem Robert posiadam a4 od kilku miesięcy. Ostatnio mam trochę z nim problemów. Przyzmaję, że pierwszy raz poruszam się po takim forum toteż wybaczcie gdy coś nie wyjdzie.
tomek_gol Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich, dzisiaj zalogowalem sie pierwszy raz na Forum Audi A4, Tomek z Warszawy, kilka dni temu kupilem A 4 z 99 r. 90 KM, wczesniej nie mialem Audi jezdilem Seatem, chcialbym zasiegnac ionformacji na temat zasad uzytkowania tego samochodu pozdrawiam Tomek [ Dodano: 26-04-2007, 16:35 ] A przy okazji mam problem z temp. chlodziwa, w korkach skacze mi do 100 C, moze znacie przyczyny tego, czy moze to jest normalne??? dzieki za pomoc
Gość zdeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 powitac nowego wszelkie pytanie proszę pisac w odpowiednich działach
marcin j Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam, myśle , że znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania
krg1 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam jestem Krzysiek audi jest w rodzinie od 3 lat jak narazie sprawuje sie.
ookon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 witam,własnie kupiłem a4 z 97 roku.super jest to forum i już zabieram się do czytania
Rekomendowane odpowiedzi