zeg Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam wszystkich, zaglądam tu już od ponad prawie pół roku ale dopiero teraz sie wpisałem może dlatego ze stałem się dopiero posiadaczem a4 b5 1.8 z 1996roku z czego sie bardzo cieszę bo ogladając przez ten czas samochody utwierdziłem się w przekonaniu że audi są najładniejsze. To mój pierwszy samochód, mam nadzieję ze tutaj się dużo dowiem i nauczę pozdrawiam Zbynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witamy nowego kolege na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 witaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Dzień dobry od Nowicjusza. Podpisałem umowę na kupno auta no i stwierdziłem, że koniecznie muszę się zapisać do klubu miłośników. Więc jestem. Witam wszystkich bardzo bardzo serdecznie T. - raczej Warszawa, czasami inne miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 witaj wypadałoby napisać skąd jestes jak to robia inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarowrocek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam Jestem Jaro i zamierzam kupić audi. Pozdrawiam * ten dział służy tylko do przedstawiania się, a nie zadawania pytań. Umieść proszę swoje pytanie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do zapoznania się z regulaminem, a potem do aktywnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcian Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 SERWUS !!! Pozdrawiam wszystkich użytkowników czterech kółek....na masce.Od niedawna bujam się dwuletnią A6 2.0TDI Mieszkam w Wodzisławiu śląskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jay-dee Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 witam wszystkich moje autko audi a4 1.9tdi full opcja + webasto pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do aktywnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam podlasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witajcie drodzy posiadacze Audi jako ze sprzedalem mojego ukochanego VW golfa IV szukam teraz ładnej A4 (najlepiej w kombi) w TDI i nie wiedzialem ze tak trudno mozna cos fajnego dorwac (do kwoty 25tys zl,rok min 97-98) no coz ale szukam dalej i jeszcze,wciąż i może sie uda Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 witamy w klubie i najpóźniej jak już kupisz wymarzone autko to zapraszamy na spociki do OP.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Creed Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 [sztum Arek] Witam miłośników grupy VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi