areckid Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witaj na forum Zapraszam takze tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,2446.405.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameh1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam wszystkich zarejestrowałem się bo choć nie posiadam jeszcze audi to obecnie chciałbym taki samochód kupić. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 witamy w szeregach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi4 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam Wszystkich. pochodzę z Supraśla małe miasteczko nieopodal Białegostoku Posiadam Audi A4 z końca 2004r Avant 1.9 TDi 130 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cześć :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cześć :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaa4 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 witam wszystkich klubowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrecona Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam wszystkich zgromadzonych na forum !!! Mam na imię Magda, mam nadzieję, że moja obecność na tym forum pomoże mi we właściwej eksploatacji samochodu. Mieszkam w Warszawie jeżeli macie jakieś doświadczenia na temat serwisu, myjni, stacji benzynowych itp. czekam na wasze cenne uwagi. Serdecznie pozdrawiam wszystkich, Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 witamy śmigaj na spota - powiedzą wszystko, czego chcesz się dowiedzieć a i Klubowiczów poznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marti776 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam wszystkichklubowiczów. Jestem Marcin. Liczę na to, że będe mógł skorzystać z informacji, a sam służe pomocą z racji doświadczenia użytkowania a4 1.9tdi. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi