krychu69 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, śmigam a4 b6 2.0SE . Pozdrawiam!
madzia6 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich.Niedawno znalazlem to forum jest super Mam na imie jarek . mam 24 latka i jestem mechanikiem . zajmuje sie naprawami autek i motocykli ,zreszta motoryzacja to moje zycie. Do audi bardzo sie przywiazalem bardzo podobaja mi sie te autka .Moim pierwszym audi byla b3 1.8 posiadam ja do dzis,posiadam tez a4 2.8. Pozdrawiam. :>
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Oby zmiana na Audi była szybka :th:
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Na forum na pewno znajdziesz mnóstwo informacji, które będą pomocne przy szukaniu auta.
senior_edmundo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 zamierzam kupic A4 TDI mniej wiecej z 2004 roku. Chciałbym ustrzec sie błedow popełnianych przy kupowaniu poprzednich samochodow. Jest wielu oszustów, kańciarzy i kłamców więc chciałbym zebrac jak najwiecej informacji
ludvik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich entuzjastów Audi.....! Mam na imię Ludwik mieszkam w Świebodzicach, a od niedawna używam nieco wysłużonej, aczkolwiek dość żwawej A 4 - ki. Pozdrawiam wszystkich cieplutko.....byle do wiosny...
Gość NyPal Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 no witamy kolege... dzisiaj był spocik w świdnicy u Cayenne`a- sledz temat spoty swidnickie ....
sosiek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich klubowiczów, obecnie mieszkam w okolicach Rzeszowa (Sokołów Młp.), ale czasem zaglądam do Chełma (raz na dwa miesiące), gdzie działa się coś w garażu- wymiana pasków, płynów, oleju, grzebanie w zawieszeniu itp. Jakby ktoś kiedyś chciał skorzystać z usług to można się zgadać.
przemo2.4 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 witam wszystkich. mieszkam w okolicach Poznania i od 1,5 roku smigam a4 avant 2.4 LPG sekwencja.
mati1922 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Żywiec. Witam wszystkich.Mam na imie Mateusz.Od miesiaca jezdze : 1.9tdi 116ps
Rekomendowane odpowiedzi