Oree Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Serdecznie witam. Swoje Audi szukam, narazie służy mi wiernie moja escorcina (1,6 w benzynie, 93 rok - czerwona strzała).
Solencjusz Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam serdecznie. nie wiem czy moge sie przyvitac, bo nie mam jeszcze auta tej marki (aczkolwiek VAG`a teraz posiadam),ale w niedziele tj 14.06.2009 jade ogladac A4 2.5tdi 180 kM Quattro w jakiejs wersji Busisness. Podziele sie oczywiscie wrazeniami, a tymaczasem biore sie za czytanie forum, bo jestem ciekaw czy warto kupic to auto. Pozdrawiam
dubel Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Chciałbym powitać Wszystkich forumowiczów , mam nadzieję , ze niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczme A4 to będzie moja pierwsza Audiczka , właśnie pozbyłem , sie mojego poczciwego Citroena XM , dobrze nam się razem żyło , ale przyszła pora na coś nowszego . Pozdrawiam wszystkich!
tomaszu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witaj na forum. W wolnym czasie podjedź na spot do Radomia. Tu masz wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie-b84.0/
DannyBoy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jestem nowym czlonkiem klubu Audi A4 i chciałbym sie przywitac
Rekomendowane odpowiedzi