Gość osetti Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witamy kolegę z pięknych okolic Polski Zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum pozdrawiam Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN.AUDI Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie. Jestem z małej miejscowości Bogdanów.Chciałbym liczyć na miłą współpracę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisrw23 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam wszystkich mam na imię Krzysztof Posiadam samochód Audi A4 1.9 TDI (110PS) 97r Myślę że bedziemy razem wszyscy współpracować na Forum POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witaj na forum Zapraszamy na spoty Rzeszowskie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4168.1890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duff Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam Wszystkich forumowiczów klubu A4!! Mam nadzieje, że forum przyczyni się do podjęcia dobrej decyzji o wyborze dobrej A4! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian79 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Dokadnie od 15 min jestem zarejestrowanym użytkownikiem klubu AUDIMANIAKÓW, a od miesiąca (po wielu tygodniach poszukiwań) właścicielem Audi A4 2.5 TDI 99'. Pozdrawiam zatem wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witaj na forum zapraszam do spocików krakowskich jak bedziesz miał jakies pytanie to pisz pw ( prywatna wiadomosc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBEK84 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam wszystkich!!! Mam na imię Jakub, mieszkam w Rzeszowie. Jestem posiadaczem Audi A4 od trzech tygodni i jak narazie ciągle inwestuje w to cudo... po nie wielkich modyfikacjach auta opowiem o nim coś wiecej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witaj Zapraszamy na Spoty Świdnickie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witamy Zapraszamy na spoty Rzeszowskie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4168.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maf Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam wszystkich. Mam na imię Maciek i mieszkam w Szprotawie. Obecnie ujeżdżam (szkoda gadać ) i rozglądam się za A4 B5. Mam w związku z tym wiele pytań, którymi postaram się was zbytnio nie zadręczać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stas_h Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1600 z 1995 roku. Przed Audiczką miałem Golfa II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cloo Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witamy "nowego" Szkoda ze wczoraj sie nie zarejestrowales, bo bys od razu mial okazje zaliczyc spocika-a tak to czekasz callllyyy miesiac-ale naprawde warto poznac tych wszystkich milych ludzi :> ________________________________________________________________________________ Dorota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witaj Stasiu w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioto Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jestem Piotr. Od roku poruszam sie A4 tdi. Dobry wybor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Oczywiście że dobry 4ever Zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum ! pozdrawiam osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi