Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i powodzenia w szukaniu pomocy. :)

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moje autko to A4 Avant 96r, 1.8 125ps, pół roku w polsce, z powodu obniżenia kosztów założyłem mu LPG, nie jestem z tego zadowolny bo chodzi gorzej, ale na stacji odczuwam ulgę :).Pozatym to moje pierwsze autko i jestem baaaaardzo szczęśliwy, zawesze takie chciałem mieć. Trafiam do Was, bo autko ma 250 tys. przejechane i czasami są problemy, a nie lubię, gdy coś stuka :).

Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam jestem z Częstochowy.

Bede mial zamiar kupic w przyszlosci audi a4.O forum dowiedzialem sie od znajomego.

Bylem na paru spotach Częstochowskich i bylo naprawde spoko do nastepnego pozdro.

Opublikowano

Witamy Cię serdecznie!

Zapraszam do aktywnego uczestnictwa na forum i życzę udanego zakupu :th:

pozdrawiam

Osa :a4fan:

Opublikowano

A4 B6 AVANT 1,9 TDI 130 KM 2003. Z motoryzacją jestem na bakier, stąd myślę, że sporo się od was nauczę, a jeśli ja w czymś będę mógł być pomocny - służę swoją wiedzą i dobrymi chęciami :>

Opublikowano

Witamy kolegę :hi:

Opublikowano

Witam nowego członka klubu :hi:

Opublikowano

Siema Rumun :> witamy na forum klubu :a4fan::hi:

Opublikowano

Witam na forum

Opublikowano

Cześć! jestem Marek. Posiadam swoje audi od roku i wbrew wszelkim opinią o silnikach 2,5 nie mam z nim problemów(odpukać).Może trochę za duże spalanie w mieście ale po za tym ok!

Opublikowano

witam wszystkich mam a4 1.8 benzyne silnik ADR 1996r.od 2 lat jestem jej wlascicielem ijestem z niej zadowolony pozdrawiam z hiszpani

Opublikowano

NO witamy na forum :hi:

Opublikowano

Witam, od dwóch tygodni przemieszczam się dzięki Audi A4 z 95r ;) Mam już za sobą kilka godzin pracy przy samochodzie, sporo rzeczy już zrobiłem, ale jeszcze długa droga przede mną aby samochód wyglądał i działał "perfekcyjnie".

Muszę przyznać że kilka potrzebnych informacji zdobyłem dzięki temu forum, mam nadzieje że resztę problemów rozwiążę również bez "męczenia" innych osób ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam i zapraszam na spoty warszawskie we wtorki :)