darck_18 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Witam Mam na imie Tomek (22l). Jestem w końcu szczęśliwym posiadaczem Audi A4 , jednak nie jest to moja pierwsza przygoda z marką Audi pierwsza moja styczność z ta marką było posiadanie modelu Audi 80 i od tamtej pory powstała miłość to tej marki. Pierwszy samochód tzn. Audi 80 sprawował się cudownie jestem nawet w stanie powiedzieć ze to nie samochód tylko czołg nic go nie ruszało, nie bolało, nigdy mnie nie zawiódł, lecz zawsze marzyłem o A4 i w końcu, nie dawno moje marzenie się spełniło i jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu w którym jestem zakochany po uszy. Tak ze witam wszystkich miłośników, zwolenników ,fanów oraz fanatyków !! ps. Mam nadzieje ze jest jakiś miłoścnik A4 ze Stargardu Szczecińskiego gorąco pozdrawiam
Bawół Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Witam to moje Pierwsze forum dot. marki Audi do którego się dopisuję. Jestem posiadaczem Audi A4 2,8 1998 rok.
MARO71 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Witam Wszystkich. Od roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 [ADP16] 1996. Mam na imię Marek
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Cześc Marku Zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum odwiedź też wątek "zlociki i spociki" i pochwal się na żywo swoim autkiem na spocie w Twojej okolicy pozdrawiam Osa
Pablo7 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Witam wszystkich klubowiczów. Jestem posiadaczem Audi A4 2001 1.8T Av. Od zawsze lubiłem Audi i inne marki nie wchodzą w grę i dlatego się tu zarejestrowałem.
Gość osetti Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 no i bardzo słusznie :th: witamy Cię na forum zapraszamy do aktywnego uczestnictwa oraz odwiedzenia wątku "spociki i zlociki" pozdrawiam Osa
Gość rob Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 witamy i zapraszamy na spoty wyłącz capsa
Rekomendowane odpowiedzi