Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Cześc, my Ciebie też pozdrawiamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum! osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witamy nowego kolegę i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum, odwiedź też dział "zlociki i spociki" :th: pozdrawiam serdecznie osa
mlamlo Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam wszystkich! Jestem tu młodziutki ,ale milutki:),ogólnie pochodzę z Siedlec,ale żyje w Wawce,śmigam sobie A4 1.8T Quattro ,pozdrawiam
rycerz_83 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 1.9tdi 110ps na ktory polowalem juz jakis czas. Mam nadzieje ze znajde tutaj pomoc w roznych sprawach a i sam moze cos pomoge Na forum natrafilem szukajac wlasnie opinii przed kupnem, okazalo sie bardzo pomocne. Pozdrawiam Tomek.
Koval Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkich, Nie jestem jeszcze właścicielem Audi, lecz za parę miesięcy, po powrocie ze statku, będę przymierzał się do kupna Audi A4 tak do 98-99 roku, chyba, że trafię na nowszy model w granicach cenowych maksymalnie 20-22 tysięcy złotych. Pytanie moje kieruję do Was w tym miejscu, z racji braku przywilejów do tworzenia tematów w innych wątkach. Z "autopsji" wiem, że jednym z lepszych silników do Audi jest 1.9 TDI (kolegi Audi B5 z '92 roku ma nastukane pół miliona kilometrów i dalej jeździ, jak i znajomi mechanicy sobie chwalą te silniki) dlatego też, za tym silnikiem bym się opowiadał, przy wybieraniu pojazdu. Pytania są w zasadzie dwa, kluczowe dla mnie przy wyborze auta: -jakie jest 'średnie' spalanie zdrowego Audi z silnikiem TDI 1.9 litra -jakie są opłaty OC dla tego samochodu, dla kierowcy w wieku "bez-zwyżkowym" ale także "bez-zniżkowym" (czyli normalna osoba powyżej 25 roku życia - auto chcę rejestrować na matkę, ponieważ sam należę jeszcze do progu zwyżkowego, z racji 23 lat na karku ). Będę zobowiązany za wszelkie informacje, Pozdrawiam.
piratez Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witajcie. Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b5 2,5 TDI V6 z 1998 roku. Długo szukałem. Jestem zadowolony, jednak mam nadzieję, że uda się coś "poprawić" pozdrawiam Rafał.
simet Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Mam na imię Janusz. Jestem posiadaczem Audi A4 od 1,5 roku (1996 r. 1.6). Od pół roku pojawia się problem za problemem. Może tutaj uda mi się znaleźć pomoc?
cortezz Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Od wczoraj jestem posiadaczem audi a4 b5 i mam nadzieje ze pomozecie w razie jakis problemow:) Pozdrawiam
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Czesc kolego, od tego tu jesteśmy :th: Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum oraz odwiedzenia działu "zlociki i spociki" pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witamy Cię Janusz Na naszym forum napewno znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, zajrzyj do działu technicznego, zapytaj, a problemy napewno szybko się rozwiążą z naszą pomocą. POzdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witamy na forum, może napiszesz nam o sobie coś więcej? Zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witamy Cię Rafale serdecznie! Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum... Napewno z naszą pomocą jak sam napisałeś uda Ci się coś "poprawić" w swojej A4'eczce pozdrawiam osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Cześć kolego... Witamy Cię serdecznie na forum... Jeśli masz jakieś pytanka, to odpowiedzi na nie możesz znaleźć na forum... Odnośnie pierwszego, odpowiedzi poszukaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=21.0 Co do drugiego, może tutaj się coś znajdzie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=66.0 A jak już uda Ci się kupić A4'kę to zapraszamy do działu "zlociki i spociki" pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 cześć Tomku, zapraszamy Cie do aktywnego uczestnictwa na forum.... a przy okazji do odwiedzenia spotu w Twojej okolicy... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=86.0 pozdrawiam serdecznie osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witamy nowego kolegę na forum zapraszamy do aktywnego uczetnictwa w nim, oraz do odwiedzenia działu "zlociki i spociki" tutaj Twoja okolica: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=84.0 pozdrawiam osa
marcin j Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam osetti :oklaski: spalanie , zalezne od stylu srednio ok 6l 100km, podkreslam srednio
Rekomendowane odpowiedzi