nike21 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
piotrekf3ke Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Witam wszystkich. Moje auto to Honda Civic ale w przyszłości może jakieś Audi
ayyael Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Witam! Jako, że poszukuję nowego auta postanowiłem zarejestrować się na forum. Jest tu duuużo wiedzy którą powinno się dzielić.
krystianos Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Witam serdecznie ! Mam na imię Krystian, mam 31 lat, z zawodu jestem technikiem mechanikiem samochodowym oraz inżynierem informatykiem. Od 6 lat mieszkam i pracuje w Niemczech. W tej chwili mam 2 samochody: BMW 528i z roku 1997 z benzynowym silnikiem 2,8 R6 193 KM oraz należący do mojej żony Mitsubishi Colt z 2007 silnik 1.3 benzyna 95 KM. Należę od kilku lat do BMW Klub Polska i jego forum na temat samochodów tej marki. Na forum Audi wstąpiłem ponieważ przymierzam się do zmiany samochodu właśnie na Audi - prawdopodobnie A4 - i chciałbym się czegoś więcej o tych samochodach dowiedzieć żeby nie kupować kota w worku. Pozdrawiam wszystkich użytkowników !
Rekomendowane odpowiedzi