nike21 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
IceCube Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam. "Odziedziczyłem" Audi A4 B5 2.8 V6, więc z racji tego chciałbym wejść w forumową społeczność Auto robiło za "woła" roboczego ale mam zamiar przywrócić mu nowe życie ) Ale to juz w osobnym temacie. Pozdrawiam
Piechol Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witam i zapraszam na Spoty Poznańskie
salavi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witam wszystkich serdecznie. od trzech dni jestem posiadaczem A4 b5 1,6 benz.
panmalpiszon Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nazywam sie Łukasz i mieszkam w Brighton w Anglii, obecnie posiadam Audi A4 B6,1.9 TDI 130 koni mechanicznych wraz ze skrzynią półautomatyczną. witam i pozdrawiam wszystkich Audiklubowiczów :>
Gość max333 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Mam już tu konto, ale zapomniałem hasło na a4 jak i na maila. Z tego powodu to konto jest tylko po to, aby się skontaktować z adminem w celu odzyskania hasła.
Rekomendowane odpowiedzi