Darecki71-71 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witajcie na forum. Jestem posiadaczem od lipca 2009 roku Audi A4 avant 1,9 TDi 115km, i zalogowałem się ze względu na zebranie jakichś informacji, gdyż zaczynam mieć problemy z moim autkiem. Myślę że coś ciekawego wyczytam i znajdę przyczynę moich usterek, a przynajmniej będę trochę więcej wiedział na temat tego modelu. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. ps. oczywiście w danych po lewej stronie zrobiłem błąd powinno być B5 i inny typ silnika ale nie wiem jak to zmienić?
egonms Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam ! Kupiłem ostatnio A4 b6 2002 r. i chciałbym się trochę przy niej pobawić a nie tylko liczyć na serwisy. Będę napewno potrzebował pomocy, liczę na wsparcie, dzięki pozdrawiam.
cottonshop Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam! jestem miłośnikiem Audi a szczególnie modeli oznaczonych symbolem RS;) Pozdrawiam
neomaster Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 1996r. znalazlem to forum i mam nadzieje ze bedzie ono przydatne w modyfikacji oraz naprawach mojego samochodu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi